Over

Contact:

Over

 

Xiano.eu is een internationale onderneming met roots in Nederland en China. Wij hebben gerenommeerde Chinese, Indiase en Bengalese partners, allen met ruime ervaring in kledingproductie, sourcing van stoffen en accessoires, productie van ECO-premiums, kwaliteitscontrole en internationale logistiek. Partners die al ruim 25 jaar succesvol samenwerken. Xiano.eu heeft kantoren in Nederland, China, Hong Kong en Bangladesh.

 

Xiano.eu is gespecialiseerd in custom-made GROENE duurzame bedrijfs/promotie kleding en premium & gifts, welke direct vanaf de productie in het verre oosten naar u, waar dan ook in de EU worden gezonden . Zo garanderen wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding.

...wij zijn uw Europese partner in het verre oosten

 

FAIR & GREEN!

Het is belangrijk dat bedrijfskleding, promotiekleding en promo-artikelen fair geproduceerd worden. Net zo belangrijk zijn de grondstoffen. Waar komen ze vandaan en hoe zijn ze geproduceerd?

 

Bij veel producten kunt u een keuze maken uit ‘groene’ grondstoffen als RPET (van gerecyclede PET- flessen), Fairtrade katoen en GOTS BIO-katoen. Wij bieden u die keuze en produceren het fair voor een eerlijke prijs!

Xiano.eu heeft een unieke collectie duurzame bedrijfskleding, promotiekleding en promo-artikelen. Geen standaard artikelen, maar custom-made: U bepaalt de stijl, fits, kleur, labels en details. Wij produceren het fair van duurzame grondstoffen als RPET (van gerecyclede PET-flessen), Fairtrade katoen en GOTS BIO-katoen, tegen een eerlijke prijs.

 

Meer dan 20 jaar produceren wij custom-made kleding & promotie artikelen voor onze klanten in met name West-Europa. Om u een indruk te geven wat we zo al hebben ontwikkeld  en geproduceerd over de jaren, hieronder een overzicht. Waar mogelijk kiezen we voor duurzaam.

 

Nadere kennismaking

In het verleden heeft u kennis met ons kunnen maken tijdens diverse vakbeurzen wereldwijd, PSI-Düsseldorf - Duitsland, Ispo – München - Duitsland, ISPO ASIA - Shanghai & Beijing China, Outdoor-Friedrichshafen - Duitsland, Canton Fair - Guangzhou, China, Premium & Gifts Fair - Hong Kong. Vanaf 1992 zijn wij op vele beurzen wereldwijd vertegenwoordigd geweest.  

Tijden veranderen, voortaan focussen we ons op direct contact met u via website, nieuwsbrief, telefoon, WhatsApp, WeChat, Facetime en Skype. Dit alles past in onze no-nonsense strategie, zo houden we de kosten laag.

 

Copyright Xiano.eu @ All Rights Reserved