Nederlands

Contact:

Klik hier om onze catalogi te bekijken.

30 DAGEN custom-made promotiekleding en promo-artikelen.

(waar mogelijk van groene grondstoffen)

   voor geregistreerde gebruikers.

   voor onze catalogus met prijzen.

Xiano.eu bedrijfskleding, promotietextiel en reclameartikelen:

Groen en Fair

 

Fair, eerlijk & groen … Ja, het kan bij Xiano.eu!

Xiano.eu is gespecialiseerd in productie van custom-made ECO promotie- & bedrijfskleding en promotieartikelen gemaakt van BIO-katoen en gerecyclede PET-flessen (RPET). Wij zijn een internationale onderneming met roots in Nederland en China

 

Duurzame productie

Eén mensenleven geleden was er nog heel weinig afval. Bijna alles werd hergebruikt. Nu zijn CO2, vervuiling en pesticiden een groot probleem. Duurzaamheid is een belangrijke asset voor uw bedrijf. Xiano.eu gebruikt daarom RPET gemaakt van gedumpte PET-flessen. En daar stopt het niet. Het katoen voor onze promotie & bedrijfskleding is GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. De boeren en producenten krijgen een faire prijs. Aantoonbaar en traceerbaar groen. Onze bijdrage aan uw duurzame onderneming.

 

Xiano.eu aantoonbaar groen en fair

U wilt natuurlijk zeker weten dat onze artikelen duurzaam zijn. Wij werken met traceerbare, door onafhankelijke instanties als GOTS en GRS gecertificeerde grondstoffen. De hele keten is gericht op groene, duurzame bedrijfskleding, promotiekleding en promotieartikelen. Custum-made en aantoonbaar fair en duurzaam.


Custom-made in 30 dagen

Wilt u uw bedrijfskleding, promotietextiel en relatiegeschenken snel in huis? Dat kan!

We hebben voor veel artikelen een productietijd van 30 dagen, levering DOOR-TO-DOOR, af fabriek óf via onze vestiging in NL al vanaf 5 dagen.

Klik op de catalogus en kijk naar de mogelijkheden. Speciale wensen? Wij zijn niet voor niets een belangrijke leverancier van custom-made duurzame bedrijfs- en promotiekleding en promotieartikelen!

 

Wij zijn uw Europese partner in het verre oosten

Copyright Xiano.eu @ All Rights Reserved